Nieuw luchtje: Invictus Aqua van Paco Rabanne

Nieuw luchtje: Invictus Aqua van Paco Rabanne

Sinds kort heb ik een nieuw luchtje in mijn toiletkastje: Invictus Aqua van Paco Rabanne. Dat is maar goed ook: mijn eerdere lievelingsgeur Terre d’Hermes was namelijk kort daarvoor kapot gevallen. Gelukkig niet in mijn eigen huis, ik heb mijn ouders opgezadeld met een bijna penetrante geur in de garage: sorry daarvoor! Ter vervanging doe ik nu dus deze nieuwe frisse geur op.

Nieuw inderdaad. Want misschien ken je Invictus al (sinds 2013 is deze geur namelijk verkrijgbaar), vanaf april dit jaar vind je de limited edition Aqua variant bij de parfumerie. Met deze geur wordt gerefereerd aan de Spelen in het Oude Griekenland. Invictus betekent onoverwinnelijk, de fles is dan ook uitgevoerd als een trofee.
PACO RABANNE INVICTUS AQUA PACKSHOTDe geur zelf is krachtig, kruidig en mannelijk, maar tegelijk ook fris. De geur is een combinatie van gaiac-hout, ambergris, grapefruit en peper. Zelf denk ik dat ik hem juist door die frisheid nog vaker zal gaan dragen richting de zomer. En niet alleen ik ben een fan; want tijdens het stappen kreeg ik gelijk een compliment over dit luchtje!

Jij moet nog even wachten tot je in de winkel deze geur kunt scoren. Paco Rabanne Invictus Aqua is vanaf april dit jaar verkrijgbaar bij Douglas, ICI Paris XL en Pour Vous. Adviesprijs voor 100ml Eau de Toilette is 76,65 euro.

Paco Rabanne Invictus Aqua Eau de Toilette

Volg Stijlkoning ook op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte.

Deel dit artikel: