One size doesn’t fit all: Wilkinson Sword Hydro 5 Sense

One size doesn’t fit all: Wilkinson Sword Hydro 5 Sense

Wilkinson is continu bezig om het perfecte scheersysteem te ontwikkelen. En omdat geen gezicht of scheerritueel hetzelfde is, gooien ze het nu eens over een andere boeg. Met de Sword Hydro 5 Sense brengen ze het eerste systeem op de markt dat te personaliseren is. En dat moet jouw een geïrriteerde huid voorkomen.

Afgelopen zomer is mijn snor door omstandigheden geëvolueerd in een baard. En aangezien ik daarna door tienermeisjes 22 jaar werd geschat en door de receptioniste op mijn nieuwe werk werd aangezien voor ‘nieuwe stagiaire’ heb ik besloten om er even nog maar geen afscheid van te nemen. Het bovenste stukje van mijn wangen is dan ook het enige deel dat ik daarvoor scheer. Een complete review schrijven over de nieuwe Wilkinson Sword Hydro 5 Sense die ik in mijn brievenbus wordt daarom lastig. Maar neemt niet weg dat ik je even op de hoogte wil stellen van het bestaan van dit nieuwe systeem, want over de Hydro 5 Groomer ben ik heel tevreden!

wilkinson sword hydro 5 sense

‘Wat is er dan precies anders aan dat nieuwe scheersysteem’, hoor ik je denken. In het handvat zit nu een mechanisme dat reageert op verschillende drukniveaus die je tijdens de scheerbeurt op je mes zet. En daar reageren de mesjes weer op. Als de druk afneemt, verandert het scheersysteem weer naar de oorspronkelijke staat. Ook zit er een schokabsorberende technologie in. Dat alles zorgt voor zachter contact met de huid, en dat voorkomt dan weer huidirritatie.

De Hydro 5 Sense mesjes hebben verder zeven gelcartridges (verspreid over de breedte van het mesje) die voor een verdere verzorging van de huid zorgen. De kruidenextracten die er in terug te vinden zijn, zijn samengesteld voor de gevoelige huid.

Vind je zelf (nat-)scheren niet fijn, omdat je huid er stuk van gaat? Dan lijk je heel veel profijt te kunnen hebben van de Hydro 5 Sense van Wilkinson. Het scheerapparaat met 1 Comfort-mesje (adviesprijs € 9,99) en de navulling met daarin vier mesjes (adviesprijs € 16,99) zijn vanaf nu verkrijgbaar bij drogist en supermarkt.500_hydro sense Wilkinson Sword

Deel dit artikel: