Win! NIVEA for Men: Skin Energy Q10 (t.w.v. 55 euro)

Win! NIVEA for Men: Skin Energy Q10 (t.w.v. 55 euro)

Q10, je hoort en ziet het in veel reclames voor verzorgingsproducten voorbij komen. Maar wat is Q10 nu eigenlijk? Een nuttig lichaamseigen stofje, want Q10 gaat de strijd aan met schadelijk stoffen. Daarnaast helpt het bij het maken van moleculen die energie opslaan. Zo zorgt Q10 ervoor dat de huid zich blijft vernieuwen en er fris uit blijft zien. Tot zover de scheikunde- en biologieles.

Ook NIVEA for Men heeft een gehele lijn verzorgingsproducten met de toevoeging van Q10. Nadat wij hierover een lovend verhaal hoorden, zijn wij deze Skin Energy Q10-lijn gaan testen. Een man bleek niet zonder zijn NIVEA for Men Q10-producten te kunnen en onderbrak hiervoor zelfs zijn verblijf midden in de middle of nowhere van de Belgische Ardennen, toen het op bleek te zijn. Kijk, dan moet het wel goed zijn!

De Lijn: Alle producten uit deze NIVEA for Men Skin Energy Q10-lijn bevatten dus het bestanddeel Q10. Dat zorgt ervoor dat je huid in de verschillende fases van je gezichtsverzorging (reinigen, scheren, etc.) steeds in aanraking komt met deze stof. Daarnaast bevatten veel van de producten ook oppeppers (creatine) die er direct voor zorgen dat je er fris en wakker uitziet.

Verzorging: De lijn bevat onder ander een facewash, waarmee je direct het idee hebt goed wakker te zijn. Een stoot frisheid komt neer op je gezicht, erg fijn! Wanneer je daarna ook de scheergel en after shave gebruik, heeft je huid in één keer een driedubbele dosis Q10 tot zich kunnen nemen en ben je niet alleen fris, maar zie je er ook nog eens fris uit.

Gezichtscrème: Binnen de crèmes heeft NIVEA for Men twee varianten, een gewone gezichtscrème (links) en een wake-up gezichtsgel (rechts). Beide crèmes trekken echter snel in en voelen niet vet aan, maar het grootste verschil tussen deze producten is de toevoeging van creatine in de gel. Deze geeft je direct een fris gevoel! Geadviseerd wordt om ze twee maal daags op te brengen. Daarbij moet je uitkijken voor de huid direct rondom je ogen, deze is namelijk gevoeliger. NIVEA for Men heeft voor dit gebied een anti-wallen oogroller, die deze huid een oppepper geeft.

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, en deze producten de huidveroudering daadwerkelijk tegen gaan, daar kunnen we natuurlijk pas over jaren uitspraken overdoen. Wel zijn wij in ieder geval erg tevreden over het korte termijn effect en de frissere uitstraling van onze huid!

En dan het beste nieuws: Stijlkoning mag van NIVEA for Men maar liefst 5 pakketten met de complete Skin Energy Q10 (t.w.v. 55 euro – met alle beschreven producten) weggeven aan zijn lezers. Wat moet je daarvoor doen? Heel simpel, daarvoor Like je de splinternieuwe Facebook-pagina van Stijlkoning.nl én stuur je een email met je adresgegevens naar win@stijlkoning.nl! Doe dit wel vóór 25 maart. Na afloop van de actie, nemen wij contact op met de winnaars!

NFM 11205 BV_Skin_Energy_POS_rgb

Deel dit artikel: