Prada Luna Rossa Black

Prada Luna Rossa Black

Ben je op zoek naar een nieuwe geur? Dan heb ik misschien een tip voor je: Prada Luna Rossa Black.

Maar eerst even over mij. Ik heb dus serieus een maandje of twee nauwelijks kunnen ruiken. Na griep gehad te hebben werd ik verkouden. En dat werd al rap een voorhoofdsholteontsteking. Die ging weer weg gelukkig, maar de verkoudheid langer dan gewenst. Veel te lang. Maar áls je dan weer kunt ruiken, kun je daar erg blij van worden!

Ik droeg Prada Black wel al vaker, maar zonder dus te weten hoe hij nu daadwerkelijk ruikt. Door goede ervaringen met Prada Luna Rossa Carbon (zomers en subtiel) durfde ik dat wel aan. Een belangrijke test voor parfums is wat mij betreft altijd of en hoe mijn omgeving erop reageert. Afgelopen jaar had ik bijvoorbeeld een sample van een andere geur waarvan ik dacht dat hij perfect voor mij was (het ging Egoïste van Chanel). Toen iemand in de club spontaan vroeg of ik net mijn haar had gewassen omdat ik volgens hem rook naar shampoo, was ik er gelijk klaar mee.

Maar hoe werd Prada Black dan beoordeeld?  Toen ik bij de dokter aan de balie stond, spoedde een assistente zich naar me toe om te zeggen dat ze vond dat ik heel lekker rook. “Het is lekker zoet en ik rook het al toen ik boven was”. Voordat ik hem zelf kon ruiken wist ik dus al dat het gelukkig niet een te bescheiden luchtje is.

Stijlkoning---Prada-Luna-Rossa-Black

Prada nam voor Black het moment tussen werk en ontspanning als inspiratiebron. Het moment waarop een ‘drukke werkweek eindelijk voorbij is en de stad tot leven lijkt te komen. Een geur vol mogelijkheden, houtachtige amber die wordt aangevuld met zachtere accenten’. Topnoten zijn bergamot en angelica. De geur past in de trend van intensere herenparfums die nu veel worden gelanceerd en hij blijft lang genoeg hangen. Persoonlijk had hij van mij nog wat meer uitgesproken mogen zijn, zoals de fles is. Want die is door het zwarte design toch helemaal zijn?! De man die Prada Black draagt wordt omschreven als ‘magnetisch’. Vandaar misschien ook dat de doktersassistente meteen op mij af kwam?

Sinds kort is Prada Black verkrijgbaar bij Prada verkooppunten (waaronder ICI Paris XL en Douglas). Het is de eerste eau de parfum in de Luna Rossa-lijn en de verkoopadviesprijs is € 75,80 voor 50ml en € 101,40 voor 100 ml.

Prada-Luna-Rossa-Black---Stijlkoning

Deel dit artikel: