Invictus Intense - geur voor winnaars

Invictus Intense – geur voor winnaars

Laat me raden; jij kreeg VVV-bon of cadeaubon van een parfumerie als kerstpakket of kerstcadeau. Vanwege het hoge ‘schot-in-de-roos’-gehalte zijn die namelijk de afgelopen maand veelvuldig uitgedeeld. Dan kun je nu de stad in trekken en kiezen voor dat vertrouwde luchtje dat je al járen hebt. Of je verrast jezelf eens echt.

Want elk jaar komt er een hele reeks nieuwe geuren op de markt. Hele nieuwe creaties, maar ook varianten op klassiekers. Zo ook Paco Rabanne. Na ‘Invictus Aqua’ van afgelopen jaar, komt het merk dit jaar met ‘Invictus Intense’. Wederom is de oorspronkelijke Invictus zelf duidelijk te herkennen, maar de geur staat wel op zichzelf.

Paco Rabanne - Invictus Intense

Met Invictus refereert Paco Rabanne aan Griekse goden en de klassieke Olympische Spelen – Invictus betekent onoverwinnelijk. Ook Invictus Intense zit in een flacon die doet denken aan een trofee. Deze uitvoering is echter donkerder. Net zoals de geur zelf dus. Hierin wordt frisheid gecombineerd met sensualiteit. Dat laatste komt naar voren in een houtige ambergeur. Natuurlijk is ook zout – het kenmerk van Invictus – in de geur te herkennen wanneer je een goede neus hebt.

In eerste instantie doet de geur wat zoet aan wanneer je hem op doet, maar dit vervliegt en een duidelijkere donkere geur blijft hangen. Ik houd erg van hele heftige geuren met veel peper (dus pluspunten voor deze eau de toilette!), maar ik vind Invictus Intense zelf nog steeds een bepaalde mate van subtiliteit hebben, die zorgt voor toegankelijkheid.

Invictus Intense is vanaf 15 januari verkrijgbaar bij o.a. ICI PARIS XL, Douglas en de Bijenkorf. De geur komt in twee formaten op de markt. De adviesprijs is 72,15 EUR voor 50ml. Voor een fles met de dubbele inhoud betaal je 95,95 EUR. Natuurlijk wordt er ook een ‘Intense’ versie van de vrouwelijke tegenhanger ‘Olympea’ op de markt gebracht.

Paco Rabanne - Invictus Intense

Deel dit artikel: