Jeukende ballen na het scheren?

Jeukende ballen na het scheren?

Je kun ervoor kiezen om daar beneden de natuur zijn gang te laten gaan, net als Matthijs te kiezen voor ‘sportief, maar toch gedekt’, of gewoon al je haar van onder weg te halen (dan lijkt immers alles groter). Maar van die laatste optie kun je al snel spijt krijgen, wanneer je ballen jeuken.

Kunnen inderdaad, want sinds deze week is er een nieuw product op de markt: Gentl Man. Hiermee verzorg je jouw zaakje na een scheer- of trimbeurt. Waarom heb je daarvoor nu een speciaal product nodig? De huid van je balzak is erg kwetsbaar: net zo dun als je oogleden, zonder ondersteunend vetweefsel. Een normale aftershave is gemaakt voor onze dikke gezichtshuid en bevat vaak alcohol: je krijgt al snel spijt wanneer je dat er op smeert.

Jeukende ballen Gentl Man

Gentl Man is een in Nederland ontwikkeld product met een 3C formule: caring, cooling, comfort. Het helpt de huid herstellen, maar vermindert gelijk ook jeuk, roodheid en irritatie; handig! Wat extra handig is, is de toevoeging van capislow in de crème. Dit is een haargroeiremmer, waardoor je minder vaak aan de slag hoeft.

Gentl Man jeukende ballen 2

Nog een voordeel: de geur en zelfs de smaak. Want hoewel het niet de bedoeling is dat zodra jij je ballen ingesmeerd hebt, er gelijk iemand klaar staat om het weer af te likken (het is een verzorgingsproduct, dat moet intrekken), wil je ook niet dat het chemisch is of vies smaakt, mocht het er van komen.

Gentl Man is vanaf 1 februari 2016 online verkrijgbaar via gentl.com en kost 19,95.

Gentl Man header

Deel dit artikel: