OCKSÅ, created to combine

OCKSÅ, created to combine

Helemaal nieuw is OCKSÅ niet meer, maar toch is het een heel jong en heel fris merk! Ik denk dat je het niet kent, maar denk ook dat je het wel heel graag wil leren kennen. Want naast dat ze heel fijne verzorgingsproducten hebben, zijn er ook bloed, zweet en tranen gestoken in een design dat gezien mag worden!

Het jonge Zweedse OCKSÅ ontstond omdat de oprichters verzorgingsproducten misten die ze zelf écht graag wilden gebruiken. Producten gemaakt met uitsluitend ingrediënten die ook daadwerkelijk goed zijn voor je huid, dus zónder toevoeging van parabenen, allergenen en siliconen. Dat zijn controversiële chemische stoffen waar je veel info op het web over kunt vinden. Als je deze stoffen achterwege laat, heeft dat ook nog eens een positieve impact op het milieu. Maar zoals je in de intro al lag, de meiden achter het merk vinden het ook belangrijk dat de producten goed in je keuken en badkamer staan. Want ook voor design moet je natuurlijk in Zweden zijn!

Ocksa verzorgingsproducten uit Zweden

Zo ontstond OCKSÅ, dat staat voor ‘ook’. Want naast een mooi design werd er dus óók bewust gekozen voor de juiste ingrediënten, een goede prijs en een goed distributieplan. De producten zijn eenvoudig online te bestellen is. Dat is niet nieuws, maar de vierkante flacons zijn wel zo ontworpen dat ze gewoon door je brievenbus passen. Is je douchegel op? Dan hoef je voor de bezorging ervan niet thuis te blijven of naar het postkantoor te gaan. Handig!

Wat ook handig is, is dat de geur zowel geschikt is voor mannen en vrouwen en gebaseerd op de Zweedse natuur. En naar mijn bescheiden mening heel erg aangenaam. Vooralsnog zijn er drie producten verkrijgbaar: een handzeep, een douchegel en een hand- en bodylotion. Maar OCKSÅ is ambitieus en een shampoo en conditioner zitten dan ook al in de pijplijn. De producten kun je hier bestellen, maar natuurlijk ook op de website van OCKSÅ zelf.

Ocksa verzorgingsproducten brievenbus

Deel dit artikel: